Presentació

Presentació

 

slide-quarkQuark Sistemes d’Informació és un empresa d’informàtica que porta treballant més de vint anys en la creació de programari a mida i desenvolupant portals i pàgines webs per empreses i negocis.

A Quark Sistemes d’Informació li garantim un anàlisi exhaustiu i professional de les necessitats de la seva empresa i l’assessorem en tots els aspectes informàtics, des del plantejament a l’anàlisi i desenvolupament del software, fins al manteniment de tot tipus d’aplicacions. Si cal li podem oferim una auditoria web que li permeti conèixer els aspectes rellevants de la seva presència a Internet, comprovant que aquesta sigui efectiva i productiva, per això treballem aspectes com l’Optimització Web, Usabilitat Web, Seguretat Web i Protecció de dades.

A Quark Sistemes d’Informació estudiem les necessitats concretes de cada empresa per a crear un web amb un disseny professional que el distingeixi clarament de la seva competència donant-li una imatge de professionalitat i solidesa. L’ajudem a triar el millor disseny, la millor estructura i la tria de la tecnologia més adequada.

 A Quark Sistemes d’Informació desenvolupem portals web mitjançant potents gestors de continguts (CMS), que faciliten i simplifiquen el manteniment del seu lloc web d’una manera àgil i senzilla per l’usuari. El sistema es pot implementar multilingüe i la seva estructura modular permet infinitat de funcionalitats. Disposem de professionals especialitzats en crear continguts o actualitzar dades per tenir sempre la seva web dinàmica i eficient.

Per nosaltres aspectes com:

  • compromís
  • serietat
  • professionalitat
  • eficàcia
  • serietat
  • confidencialitat

són essencials en la nostra empresa i per això els posem al seu servei.