Intranet / Extranet

 

pagina250-intranetQuark Sistemes d’Informació, posa al seu abast les últimes tecnologies en aplicacions web per a xarxes internes i un equip especialitzat en llenguatges de programació amb capacitat per oferir-li la millor solució a mida per la seva empresa.

 

 

 

 

 

 


Una intranet es un lloc web privat i desenvolupat a mida, amb funcionalitats específiques i definides segons els requeriments d’una empresa. Només hi tenen accés els usuaris amb determinats permisos, i permet accedir de manera fàcil i pràctica a tots els continguts centralitzats de l’empresa (gestió documental, circulars internes, normatives, manuals, continguts de la web, etc. ).

L’Intranet ofereix serveis similars als d’Internet, però amb més seguretat i velocitat, al tractar-se d’un entorn privat i d’accés restringit.


Una extranet és una intranet orientada, també, a persones externes a la seva empresa com ara clients, distribuïdors o proveïdors, que amb un sistema d’accessos de permisos restringits (amb password) poden accedir exclusivament a la informació que vostè els hi doni accés.

És una xarxa semiprivada amb accés a Internet que permet millorar la comunicació, facilitar l’intercanvi d’informació i optimitzar els processos, a més del accés a usuaris independentment de la seva ubicació geogràfica. Serveix per donar accés per exemple a la gestió d’incidències amb clients, càlculs de pressupostos online, avisos o renovacions de serveis…