Consultoria

 

pagina250-consultoriaA Quark Sistemes d’Informació disposem de diferents tipus d’auditories web que permeten conèixer els aspectes rellevants de la seva presència a Internet i que podran possibilitar que aquesta presència sigui més efectiva i productiva.

Els estudis poden ser rellevants tant si es tracte de fer una auditoria sobre un projecta web existent, però que no ofereix els resultats desitjats, com en el cas d’un projecte web nou.

Una bona auditoria ha de tenir en compte conceptes com : Optimització Web, Usabilitat Web, Seguretat Web i Protecció de dades.

 

 

 


Posar a l’abast tots els mecanismes per fer possible que el web de l’empresa sigui òptim, es a dir, no tingui entrebancs que facin que la seva cerca a Internet no sigui eficaç. Per això hi ha diferents tècniques i des de Quark Sistemes d’Informació el podem ajudar ; buscar les paraules clau adequades, treballar amb títols i continguts adients, utilització de Url correctes, revisar enllaços a les pàgines, creació de titles, metes que s’adeqüin a la temàtica, índex de pàgines…


La usabilitat fa referència a totes les tècniques que fan que una pàgina web sigui intuïtiva i fàcil de seguir. Per això, cal tenir en compte aspectes com la font de lletra que s’utilitza, la grandària d’aquesta, la combinació de colors, la posició de tos els elements… Una web clara i que sigui fàcil de fer servir sempre serà molt més agradable de llegir i en conseqüència a tenir en compte per als usuaris i possibles clients.

A Quark Sistemes d’Informació treballem respectant els estàndards proposats pel W3C, aconseguint pàgines optimitzades per als millors cercadors i amb una navegabilitat clara, desenvolupant llocs web que responen a tots els estàndards de navegabilitat, usabilitat i accessibilitat.


A Quark Sistemes d’Informació no només li podem auditar els errors de seguretat externs de les pàgines web, sinó que també podem aprofundir en el codi, permetent-nos localitzar si existeix vulnerabilitat, donant-li solucions i garantint-li un nivell òptim de seguretat en les seves aplicacions informàtiques.


Content for tab4