Hosting i dominis

pagina250-hostingHosting

Des de Quark Sistemes d’Informació l’ajudem i assessorem en la millor opció per a contractar un allotjament web (hosting). Li oferim un ventall de serveis de hosting en equips potents i segurs, escollint la que millor s’adapta a les necessitats del seu projecte web.  Li proporcionem allotjament a la seva web (HTML, JavaScript, PHP, ASP, Java, Flash, …), bases de dades (MySQL, Postgre, …), imatges, vídeos, …, tant en servidors dedicats com en servidors virtuals LAMP.

 

 

 

 

pagina250-dominisRegistre de dominis

Un domini és la seva adreça a Internet. És la porta que permet que la seva informació, productes i serveis siguin accessibles a milions de persones arreu del món mitjançant la xarxa. L’elecció d’un bon domini és fonamental pel seu negoci.

Pot contractar els nostres serveis en la gestió de Hosting i Dominis de manera independent a qualsevol dels nostre productes. Gestionem totes les accions relatives al domini i allotjament web: altes, renovacions, trasllats d’allotjament, configuració de comptes de correu, canvis de titularitat…