Posicionament web

 

pagina250-posicionamentwebPosicionament Web

El posicionament SEO o posicionament en cercadors és un conjunt de tècniques que ens permeten posicionar la pàgina web en els primeres llocs dels buscadors, augmentant així el tràfic cap a la seva pàgina i augmentant la possibilitat d’obtenir nous clients i usuaris. Mitjançant els processos d’optimització, es millora la visibilitat de la web per part dels cercadors, afavorint el procés de reconeixement i indexació dels continguts.

 

 

 


El posicionament en cercadors, també conegut com SEO – Search Engine Optimization -, permet posicionar la web en els principals cercadors utilitzant les paraules claus i rellevants del sector empresarial.

Totes les webs de Quark Sistemes d’Informació estan adaptades per facilitar el posicionament natural (SEO). El posicionament web és un tema que cal tenir en compte des del principi alhora d’implementar  un lloc web. Si disposa d’una web, li oferim el nostre servei d’assessorament per a l’elecció de paraules clau i un complet informe d’anàlisi de la seva web, és a dir, la detecció de problemes des del punt de vista dels cercadors, proposant-li solucions com ara la creació de metatags optimitzats, etc.


Si es pretén aconseguir un posicionament ràpid i eficaç, des de Quark Sistemes d’Informació l’ajudem i assessorem en la creació de campanyes de publicitat a Google. El sistema d’enllaços patrocinats de Google (Google Adwords ) permet posicionar un anunci a la primera pàgina de resultats.

Els anuncis patrocinats a Google són els que apareixen a dalt i a la dreta dels resultats. Al ser Google el cercador més utilitzat a Internet, col·locar un anunci a la primera pàgina és segurament una de les millors tècniques de publicitat.