Pàgines web

 

pagina250-pagineswebConfeccionem qualsevol tipus de webs, ja sigui a mida o mitjançant els potents paquets de disseny web CMS que existeixen en el mercat.

 

 

 

 

 

 

 


Actualment Internet és el mitjà més ràpid i eficaç per donar a conèixer una empresa. Una web corporativa, atractiva i eficaç, ha d’estar orientada per ajudar a potenciar la presència d’una empresa a la xarxa. Donar a conèixer l’empresa i que aquesta adquireixi notorietat serà un signe evident de prestigi i d’assegurar que els productes i serveis que s’ofereixin arribin d’una forma més directe i senzilla a tots els possibles clients o usuaris.

A Quark Sistemes d’Informació estudiem les necessitats concretes de cada empresa per a crear una web amb un disseny professional que el distingirà clarament de la seva competència i li donarà una imatge de professionalitat i solidesa. L’ajudem a triar el millor disseny, la millor estructura i la tria de la tecnologia més adequada.

Una web corporativa flexible, adaptable i fàcilment ampliable que li permeti disposar de noves funcions quan ho necessiti.  Les nostres pàgines web estan optimitzades per facilitar el posicionament en cercadors.


Creació de pàgines web amb CMS. Plantilles atractives, dinàmiques i fàcils de gestionar.

A Quark Sistemes d’Informació desenvolupem portals web mitjançant potents gestors de continguts (CMS), que faciliten i simplifiquen el manteniment del seu lloc web d’una manera  àgil i senzilla per l’usuari. El sistema es pot implementar multilingüe i la seva estructura modular permet infinitat de funcionalitats. Nosaltres el podem ajudar a escollir les que millor s’adaptin a les seves necessitats; butlletins de notícies, fòrums i xats, blogs, formularis, Newfeeds (RSS), reposicions de fitxers.

Un bon gestor de continguts que li permet actualitzar textos,  documents, catàlegs… és molt recomanable per aquelles empreses que necessitin comunicar-se amb els seus potencials clients.


Un blog corporatiu és un bon canal de comunicació amb els usuaris i possibles clients. Permet publicar informació complementaria de l’empresa, informar de notícies relacionades amb els productes, novetats o actes promocionals. Posa al dia l’empresa d’una manera eficient.

Les publicacions en el blog incrementen l’actualització del lloc web en general, influint positivament en la millora del posicionament dins la xarxa i, en conseqüència, pujar dins el rànquing dels cercadors. També permeten aconseguir publicitat gratuïta a través d’enllaços a altres blogs que permeten donar-se a conèixer i expandir-se per la xarxa.

Els blogs són molts senzills d’utilitzar hi ha moltes plantilles i s’adapten fàcilment a l’estil de cada empresa. A Quark Sistemes d’Informació l’ajudem a triar el millor blog i si ho desitja l’assessorem amb els continguts.